Εξοπλισμός

Εξοπλισμός

Διαθέτουμε Νοσοκομειακό επιστημονικό εξοπλισμό για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Τα μηχανήματα του Γραφείου μας είναι:

- Εργοσπιρόμετρο COSMED CPET

- Βιοηλεκτρική Εμπέδηση QUADSCAN 4000

Μετρήσεις

Μετρήσεις

Για να είναι επιτυχής μια προσπάθεια μείωσης του βάρους, ρύθμισης του σακχάρου, αύξησης της μυϊκής μάζας, μείωσης της κυτταρίτιδας, αντιμετώπισης νόσων κ.ο.κπρέπει πρώτα να μετρήσουμε τις Μεταβολικές Ανάγκες του οργανισμού για να ξέρουμε ΠΟΣΟ πρέπει να τον ταΐσουμε.

Την πραγματική σύσταση του σώματος δηλ. πόση είναι η μυϊκή μάζα, πόσο το λίπος αν υπάρχει εξωκυττάριο υγρό (κατακρατήσεις) κλπ για να γνωρίζουμε ποιο είναι το πρόβλημα και πόσο λίπος πρέπει να χαθεί.

Αισθητική διατροφή

Αισθητική διατροφή

Η διατροφή επηρεάζει την εικόνα του προσώπου και του σώματός μας. Βελτιώστε τις ρυτίδες, την χαλάρωση, την κυτταρίτιδα με την επιλογή της ανάλογης διατροφικής παρέμβασης μέσα από την Παγκοσμίως Πρωτότυπη Δίαιτα Γκότσης.

Ξεχωριστό ρόλο φαίνεται να παίζει η υγιής ψυχολογία στην έναρξη αλλά και την διατήρηση του σωστού αποτελέσματος.

Κλινική διατροφή

Κλινική διατροφή

Στο σύγχρονο κλινικό περιβάλλον δεν νοείται ιατρική αντιμετώπιση νόσου άνευ εξατομικευμένης κλινικής σίτισης, είτε αυτό αφορά από του στόματος είτε τεχνητή διατροφή (εντερική – παρεντερική - στομίες) σε συνδυασμό πάντα με την χορηγούμενη φαρμακευτική αγωγή.

Αθλητική διατροφή

Αθλητική διατροφή

Βελτιώνουμε εγγυημένα την αθλητική απόδοση και την μυική ανάπτυξη με εξειδικευμένη σίτιση των αθλουμένων λαμβάνοντας υπόψη το άθλημα και την υγεία σας.

Σε έναν χώρο που κυριαρχεί ή άγνοια και η παραπληροφόρηση από τα γυμναστήρια και τους κάθε λογής «ειδικούς» οι συμβουλές μας, σας αυξάνουν τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε, προστατεύοντας την υγεία σας από άχρηστα συμπληρώματα-σκόνες.

Διενεργούμε εργοσπιρομετρία για την μέτρηση του μεταβολισμού σας με απόλυτη ακρίβεια και βιοηλεκτρική εμπέδιση για την μέτρηση της μυϊκής σας μάζας.

Παρακολουθούμε ενεργά την αθλητική σας πρόοδο και παρεμβαίνουμε με συνταγογράφηση άσκησης ανάλογα με τις ανάγκες σας μέχρι να επιτύχετε τους στόχους σας.

Αθλητικοί σύλλογοι και ομάδες παρουσιάζουν ιδιαίτερες απαιτήσεις στην διατροφή τους η οποία πρέπει να διαφοροποιείται στην φάση προετοιμασίας, αγώνων, αποθεραπείας- αποκατάστασης
κλπ.

Να θυμάστε τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν συνδυάζετε το κάθε στάδιο της Δίαιτας Γκότσης με την αντίστοιχο πρόγραμμα άσκησης εξατομικευμένο για τις μοναδικές ανάγκες σας.

 

Παιδική διατροφή

Παιδική διατροφή

Η διατροφή των παιδιών παρουσιάζει ιδιαιτερότητες σε σχέση με εκείνη των ενηλίκων κι αυτό γιατί μέχρι την ηλικία των 18 ετών αναπτύσσονται σωματικά.

Σωματικές αλλαγές όπως η εμμηναρχή στα κορίτσια και η ενήβωση στα αγόρια επιφέρουν ραγδαίες αλλαγές στην φυσιολογία του σώματος και μεταβάλλουν τις θρεπτικές ανάγκες του. Η ομαλή ανάπτυξη σε υγιή αλλά και παιδιά με χρόνια νοσήματα (διαβήτης τύπου Ι, Παχυσαρκία, πολυκυστικές ωοθήκες, υποθυρεοειδισμός) και ειδικές ανάγκες, προϋποθέτει σωστή διατροφή, καθορισμό ισορροπημένων διατροφικών συνηθειών και επαρκή πρόσληψη απαιτούμενων θρεπτικών συστατικών.

Το γραφείο μας ασχολείται ιδιαίτερα με την σίτιση παιδιών σε συνεργασία με τον παιδίατρό σας.

Διενεργούμε εξειδικευμένες μετρήσεις Εργοσπιρομέτρηση – Βιοηλεκτρική Εμπέδιση με πρωτόκολλα για παιδιά.

Γνωρίζετε ότι σε κάθε φάση ανάπτυξης οι θρεπτικές ανάγκες των παιδιών σας μεταβάλλονται.

 

Γηριατρική διατροφή

Γηριατρική διατροφή

Η Διατροφή στην τρίτη ηλικία αποκτά βαρύνουσα σημασία για τα αγαπημένα μας πρόσωπα αφού συντελεί στην ευζωία τους. Πολλές παθολογικές καταστάσεις απαιτούν θρεπτική υποστήριξη λαμβάνοντας υπ' όψη την ηλικία και την φαρμακευτική αγωγή του υπερήλικα.

Η εφαρμογή απλών διορθωτικών παρεμβάσεων στην διατροφή τους και η συνταγογράφηση των απαιτούμενων φαρμακευτικών συμπληρωμάτων είναι πολλές φορές αρκετά για να βελτιώσουν την υγεία των μεγαλυτέρων.

Στο γραφείο μας είμαστε σε θέση να μετράμε με απόλυτη ακρίβεια τις μεταβολικές ανάγκες και να παρέχουμε την απαραίτητη διατροφή.

 

 

Ψυχολογική υποστήριξη

Ψυχολογική υποστήριξη

Όλα τα νοσήματα φθείρουν εκτός από το σώμα και την ψυχή μας. Άλλες φορές η σωματοποίηση άγχους ή ψυχοσυμπιεστικών παραγόντων δημιουργεί σωματικά προβλήματα. Η προσπάθεια αντιμετώπισης των συμπτωμάτων με την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή δεν είναι πάντα επαρκής διότι δεν αντιμετωπίζει την αιτία αλλά το σύμπτωμα. Βλέπουμε τον άνθρωπο ως ολότητα αγγίζοντας ταυτόχρονα ψυχή και σώμα.

 

Η Ιατρική συμβουλή αχρηστεύεται όταν ο ασθενής δεν έχει την ψυχική ισορροπία να την εφαρμόσει.

Επικοινωνία

Ευθύμιος Β. Γκότσης,DVM

Κλινικός Διαιτολόγος BSc, MSc

ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΘΗΝΑ

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 177 (Μετρό Κατεχάκη)

Φοίνικας - Φροντίδα Καρκινοπαθών

3ος όροφος

ΤΗΛ.:  2155600155 6974861596

ΣΠΑΡΤΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 70 , 3ος όροφος

ΤΗΛ.: 27310 72272

info@drgotsisdiet.gr