Φαρμακοθεραπεία - Τροποποίηση Φαρμακευτικής Αγωγής

 

Κατά την έναρξη της εφαρμογής της Δίαιτας Γκότσης καταγράφεται η φαρμακευτική σας αγωγή κι ελέγχεται ή αν απαιτείται τροποποιείται σε συνεργασία με τον θεράποντα Ιατρό.

 

Επίσης αν απαιτείται συνταγογραφείται συμπληρωματικά ως προς την Δίαιτα Γκότσης και Ορλιστάτη προκειμένου να επιτύχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε συντομότερο χρόνο.

Στο τρίμηνο επανεξετάζεται η χορηγούμενη φαρμακευτική αγωγή (κατόπιν αιματολογικού-βιοχημικού ελέγχου όταν απαιτείται) σε συνεργασία με τον Ιατρό σας. Πχ μειώνουμε τα αντιδιαβητικά δισκία, τροποποιείται η δόση της αντι-υπερτασικής αγωγής, μειώνεται η δόση της θυροξίνης κλπ.

Στις περισσότερες περιπτώσεις από μόνη της η υγιεινο-διαιτητική παρέμβαση με άσκηση και διατροφή έχει καταδείξει αποτελεσματικότερα οφέλη για την υγεία από την φαρμακοθεραπεία.

Ως Μέλος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ιατρικής Lifestyle σας συστήνω να ακολουθείται πιστά τις οδηγίες μας, με σκοπό την λήψη φαρμάκων στην μικρότερη δυνατή δόση, ώστε να έχει συμπληρωματική δράση ως προς τις προσπάθειές σας με δίαιτα και άσκηση.

Επικοινωνία

Ευθύμιος Β. Γκότσης,DVM

Κλινικός Διαιτολόγος BSc, MSc

ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΘΗΝΑ

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 177 (Μετρό Κατεχάκη)

Φοίνικας - Φροντίδα Καρκινοπαθών

3ος όροφος

ΤΗΛ.:  2155600155 6974861596

ΠΑΤΡΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ
Πλατεία Γεωργίου 'Α,40 1ος όροφος
ΤΗΛ. 2610 000580

info@drgotsisdiet.gr