Βιογραφικό

Ο Ευθύμιος Β. Γκότσης με σπουδές,

  • στην Ιατρική Σχολή Αθηνών & Ιατρική Σχολή Λάρισας,
  • Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, Μεταπτυχιακό Ειδίκευσης (Μaster) στην Κλινική Διατροφή Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο,
  • Κτηνιατρική Σχολή Α.Π.Θ (Diplomat of Veterinary Medicine) με Πανεπιστημιακή Κατεύθυνση στην Υγιεινή και την Τεχνολογία των Τροφίμων,
  • Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων στην Θεσσαλονίκη.


Είναι Ανώτερος Αξιωματικός του Υγειονομικού Σώματος του Ελληνικού Στρατού κι έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Είναι Ιδρυτής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, του Κοινωφελούς Οργανισμού «Φοίνικας-Διατροφική Φροντίδα Καρκινοπαθών», με πλούσιο Κλινικό & Κοινωνικό έργο.
Έχει διατελέσει για 3 χρόνια Διευθυντής του Διαιτολογικού Τμήματος του 401ΓΣΝΑ με κλινική εμπειρία στον χειρισμό δύσκολων παθήσεων.
Έχει αντιμετωπίσει > 3,600 ασθενείς, μεταξύ των οποίων >800 περιστατικά με τοποθέτηση αντλίας σίτισης, ρινογαστρικού καθετήρα, παρεντερικής διατροφής από κεντρική ή περιφερική φλέβα, χρήση ειδικών σκευασμάτων διατροφής.
Έχει καταρτίσει ειδικά πρωτόκολλα σίτισης για ασθενείς μετά από χειρουργεία κάθετης γαστρεκτομής, παγκρεατεκτομής, ηπατικής ανεπάρκειας, ογκολογικών ασθενών, νεφροπαθών, σακχαροδιαβητικών κλπ.
Εφαρμόζει κατά αποκλειστικότητα την Λεμφική Διατροφή σε άτομα με λεμφοίδημα και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αντιμετώπιση της καρκινικής καχεξίας.
Έχει εκπαιδεύσει κλινικά 16 τελειόφοιτους Διαιτολόγους - Διατροφολόγους Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και ΑΤΕΙ Καρδίτσας.
Έχει εκπαιδευθεί στην Προληπτική Ιατρική – Ιατρική Παχυσαρκίας και Συνταγογράφηση Άσκησης κατά τα πρότυπα του Νοσοκομείου Spaulding Rehabilitation Hospital, Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, στη Βοστώνη των Η.Π.Α.
Συμμετάσχει σε Επιδημιολογικές και Κλινικές έρευνες στον χώρο της Διατροφής και λαμβάνει μέρος ως προσκεκλημένος ομιλητής σε Ιατρικά Συνέδρια και Επιστημονικές Εκδηλώσεις.
Είναι Συγγραφέας Άρθρων και Επιστημονικών Μελετών στον χώρο της Διατροφής και έχει συμμετάσχει στην συγγραφή 50 ερευνητικών papers που έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
Είναι μέλος της Ιατρικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης, της Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας, του Ινστιτούτου Γαστρεντερολογίας και Διατροφής.
Διατηρεί Γραφείο στην Σπάρτη, Λεωνίδου 77 και στην Αθήνα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην έδρα του Φοίνικα, Μεσογείων 177.

Επικοινωνία

Ευθύμιος Β. Γκότσης,DVM

Κλινικός Διαιτολόγος BSc, MSc

ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΘΗΝΑ

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 177 (Μετρό Κατεχάκη)

Φοίνικας - Φροντίδα Καρκινοπαθών

3ος όροφος

ΤΗΛ.:  2155600155 6974861596

ΣΠΑΡΤΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 70 , 3ος όροφος

ΤΗΛ.: 27310 72272

info@drgotsisdiet.gr