Αισθητική διατροφή

Αισθητική διατροφή

Η διατροφή επηρεάζει την εικόνα του προσώπου και του σώματός μας. Βελτιώστε τις ρυτίδες, την χαλάρωση, την κυτταρίτιδα με την επιλογή της ανάλογης διατροφικής παρέμβασης μέσα από την Παγκοσμίως Πρωτότυπη Δίαιτα Γκότσης.

Ξεχωριστό ρόλο φαίνεται να παίζει η υγιής ψυχολογία στην έναρξη αλλά και την διατήρηση του σωστού αποτελέσματος.

 

                                                                      Η μείωση του υποδόριου ιστού λόγω της απότομης απώλειας βάρους, του τοκετού η πάροδος της ηλικίας, η διακοπή της άσκησης είναι μόνο λίγες από τις περιπτώσεις που προκαλούν χαλάρωση στο σώμα σας.

 

                                                                         Η μείωση του βάρους, η κατάλληλη άσκηση, η βελτίωση της εικόνας σώματος και η διαχείριση του καθημερινού stress αυξάνει τη λίμπιντο και τις πιθανότητες γονιμοποίησης σε νεαρές γυναίκες σε ποσοστά >50%.

                                                                              Η εικόνα του γυναικείου σώματος , ανεξαρτήτου ηλικίας, παίζει σημαντικό ρόλο στον ψυχισμό της και επηρεάζει τις διαπροσωπικές της σχέσεις και την αυτοεκτίμησή της.
Η κυτταρίτιδα προκαλείται από την όψη που αποκτά το δέρμα κατόπιν εναπόθεσης λιπο-δυστροφικών κυττάρων στον υποδόριο ιστό και έχει μόνο αισθητικές επιπτώσεις. Είναι δύσκολο συντηρητικά να την εξαλείψεις και οι προσπάθειες είναι περισσότερο επιτυχείς όσο νωρίτερα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται βασικές υγιεινο-διαιτητικές αρχές.

 

                                                                                Η εγκυμοσύνη είναι η πιο ιδιαίτερη περίοδος στην ζωή της γυναίκας μιας και κυοφορεί έναν δεύτερο , ταχέως αναπτυσσόμενο οργανισμό. Οι θρεπτικές τις ανάγκες, ο Μεταβολικός της Ρυθμός αυξάνονται κι απαιτούνται επιπλέον θερμίδες και θρεπτικά συστατικά για την κάλυψή τους.

 

 

                                                           Η περίοδος της κύησης ακολουθείται από την περίοδο του θηλασμού. Η περίοδος αυτή είναι εξίσου σημαντική με την προηγούμενη της κύησης γιατί αναπτύσσονται ψυχοσυναισθηματικά δεσμά μεταξύ μητέρας παιδιού και προσλαμβάνονται πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που προστατεύουν το παιδί από χρόνια νοσήματα (παχυσαρκία, μεταβολικό σύνδρομο, σακχαρώδης διαβήτης ΙΙ, κα) αλλά και την μητέρα (καρκίνος του μαστού).

 

Ποτέ μέχρι σήμερα η απώλεια βάρους δεν ήταν τόσο απλή και μόνιμη διαδικασία όσο με την εφαρμογή της Δίαιτας Γκότσης.

Επικοινωνία

Ευθύμιος Β. Γκότσης,DVM

Κλινικός Διαιτολόγος BSc, MSc

ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΘΗΝΑ

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 177 (Μετρό Κατεχάκη)

Φοίνικας - Φροντίδα Καρκινοπαθών

3ος όροφος

ΤΗΛ.:  2155600155 6974861596

ΣΠΑΡΤΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 70 , 3ος όροφος

ΤΗΛ.: 27310 72272

info@drgotsisdiet.gr